Vi som driver vass.ax heter Hanna och Patrik Fellman. I samband med att vi fick vårt första barn byggde vi en stuga på Föglö efter att tidigare inkvarterat oss hos Hannas föräldrar på somrarna. Längtan till att spendera mer tid på Åland växte sig starkare och 4 år senare köpte vi ett hus på Föglö. Drömmen var fullgjord, vi tog våra två barn och lämnade Stockholm.

Efter att vi byggt vår stuga blev vi mer och mer uppmärksamma på vassens framfart och behovet av vassklippning. Främst då den hindrade bad och båtplats, men när vi började läsa på förstod vi även problemen det skapade för djurlivet. Hannas far Sten-Anders är så nära ett vassproffs man kan komma och säljer vassklippare och vasskrattor i främst Sverige via Bohena AB.  Steget att ta verksamheten till Åland  kändes självklar och vi lanserade vass.ax som en del av vårt nystartade företag Nygårds Sommarö AB.  För ett friskare hav!

Gillar du vår logga lika mycket som vi gör? Ta gärna en titt på fina Ems instagramkonto lines_by_em

 

Vassklippning på Åland

Kontakta oss

Patrik Fellman +358 404859351

Hanna Fellman +358 408350080

Vi hjälper dig med vass i hela Finland, med bas på hela Åland

Brändö – Eckerö – Finström – Föglö – Geta – Hammarland – Jomala – Kumlinge – Kökar -Lemland – Lumparland – Mariehamn – Saltvik – Sottunga – Sund – Vårdö  

vass.ax en del av Nygårds Sommarö AB

Nygårds Sommarö AB, Föglövägen 1260, AX - 22710 Föglö, ÅLAND

FO-nummer 3228235-6