EasyFloat® Bryggor & Flottar

För fritid och arbete

EasyFloat® är den enda i sitt slag och ger dig som användare en lätthanterlig och tålig brygga utan behov av underhåll. Bryggan är en trotjänare år in och år ut. Därför lämnar vi också 5 års garanti. Bra produkter som håller länge är även ett miljösmart val. EasyFloat® har snabbt också blivit en mycket populär flotte. 

 

En flotte med enorm flytkraft

En flotte utsätts för stora påfrestningar. Flotten måste därför vara stark, ha en stor flytkraft och sist men inte minst, vara stabil ända ut i kanterna. Det är vår flotte som dessutom finns i många storlekar.

Flotten kan vara fast förtöjd och fungera som en del av din brygga eller ha en förankring med snabbkoppling. Snabbkopplingen gör att du enkelt och bekvämt kan koppla loss flotten och ge dig ut på en tur. Med det smarta motorfäste hänger du enkelt på en utombordare. Flotten går så grunt i vattnet att en elmotor alternativt en 2 hästars bensinmotor räcker bra för att ta sig dit man vill. Flytblocken kan också användas av den som vill bygga en flytbrygga själv.

 

Flotte för alla årstider

En flotte med bastu eller gäststuga tar man av naturliga skäl inte upp på vintern. Vi har därför använt konstruktionsmaterial som tål vinterkyla och is lika bra som salta vatten och sol. Du kan tryggt ”frysa in” din flotte över vintern.

Rodd och kanot

Vår flytbrygga för rodd och kanot är mycket populär. Det är en låg och stabil flytbrygga. I vårt sortiment av flytbryggor har vi även en startbrygga för rodd som vi kallar EasyStart®.

Beställning

Skicka gärna ett mail till hej@vass.ax med dina önskemål om storlek och användningsområde så återkommer vi så snart som möjligt till dig. 

Röja vass

Kontakta oss

Patrik Fellman +358 404859351

Vi hjälper dig med vass i hela Finland, med bas på hela Åland

Brändö – Eckerö – Finström – Föglö – Geta – Hammarland – Jomala – Kumlinge – Kökar -Lemland – Lumparland – Mariehamn – Saltvik – Sottunga – Sund – Vårdö  

vass.ax en del av Nygårds Sommarö AB

Nygårds Sommarö AB, Föglövägen 1260, AX - 22710 Föglö, ÅLAND

FO-nummer 3228235-6